Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας!

Η SoftOne δημιούργησε την πρωτοποριακή έκδοση λογισμικού SoftOpen Enterprise που αλλάζει τα δεδομένα στο μοντέλο λειτουργίας των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Το SoftOpen Enterprise ERP αποτελεί την ιδανική λύση μηχανογράφησης, συγκεντρώνοντας όλα όσα χρειάζεται η επιχείρηση σας από ένα σύστημα: εξαιρετική λειτουργική πληρότητα, προηγμένες δυνατότητες CRM, ισχυρά εργαλεία Reporting και Business Intelligence.

Με εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον εργασίας και δυνατότητα εύκολης προσαρμογής των λειτουργιών του στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της επιχείρησής σας, το SoftOpen Enterprise ERP υποστηρίζει αποτελεσματικά το σύνολο των δραστηριοτήτων σας, από την οικονομική διαχείριση, τις πωλήσεις και την εφοδιαστική αλυσίδα έως την παραγωγή και τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες σας.

Αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις, το SoftOpen Enterprise ERP προσφέρει στους ανθρώπους της επιχείρησής σας, τη δυνατότητα πρόσβασης στα εταιρικά δεδομένα τη στιγμή ακριβώς που τα χρειάζονται, από όπου και αν βρίσκονται και μέσω οποιασδήποτε συσκευής!

Σχεδιασμένο με την απαραίτητη ευελιξία, το SoftOpen Enterprise ERP υποστηρίζει κάθε μοντέλο λειτουργίας, on-premise ή Cloud, επιτρέποντας σας να καλύψετε τις μηχανογραφικές σας ανάγκες με τον πλέον αποδοτικό τρόπο.

Μέσα από εναλλακτικούς εμπορικούς συνδυασμούς, εξυπηρετεί ιδανικά τις απαιτήσεις λειτουργίας κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου δραστηριοποίησης.

Πατήστε στην παρακάτω εικόνα για λεπτομέρειες